lördag 30 januari 2010

AZUR DE LUXE


Azur de Luxe har, precis som Shabby Chic tröttnat på att sitta vid skogstjärnen och vänta in dimmorna. Hon drog till Stureplan, färgade håret och hängde med bratsen till St Tropez. Där sitter hon på en yacht och sippar champagne, ser ut över det azurblå Medelhavet och är nöjd med sitt val.

Lite tomt utan Kotte och de andra polarna från skogen, men värt sitt pris. Hejar på Paris Hilton emellanåt, drar iväg på äventyr, men har alltid skogen kvar i sitt hjärta.

Azur är lika lyxig som hon ser ut... luftiga mohairgarner blandas med glittergarner och lite svalkande bomull. Skogstjärnens blågröna toner lyser igenom på sina ställen mellan champagnen och havsutsikten och det ljust blågrå bomullsgarnet som ger stadga åt mohairen minner henne om uppväxten rejäla underbyxor och älvmors tjat om att hålla sig varm. Nu är hon varm, lever lyxliv och skänker sin mor en öm tanke.


PRIS: Sjalen är en "one-of-a-kind"... går ej att beställa och är redan såld. Maila sagosjal@hotmail.com för förfrågningar kring liknande färger.


Välkommen!

/Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Related Posts with Thumbnails