onsdag 13 januari 2010

DONIAZADE






Doniazade andas orienten. Som syster till sagoberätterskan Sherazade i Tusen och en natt lyssnar hon gärna på berättelser natt efter natt. De intensiva röd-rosa-brun-vinröda färgerna blandar sig med det mystiskt svarta och glamoröst guldglitter.

Doniazade är virkad i de glamourösaste guldglittrande polyestergarn som blandats med tjock, mjuk lovvikaull och följsamma akryl- och mohairgarner.

Doniazade är den som i sagan får Sherazade att börja berätta sina historier för den grymme kung Shahariar. Han har sedan tidigare kommit ihop sig med hela kvinnosläktet och avrättar dem en efter en och har tänkt avrätta Sherazade också, om det inte varit för att hon berättat sina historier så skickligt att han är tvungen att låta henne leva ytterligare en dag för att nästa natt berätta färdigt den för honom.

PRIS 500 kr -maila sagosjal@hotmail.com för ev. fraktkostnad och leveranstid. Hon var svår att fånga på bild med rätt färgåtgergivning, men bilden där hon värmer ett fruset vinterträd ger mest rättvisa åt henne.

/Åsa







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Related Posts with Thumbnails